maanantai 24. tammikuuta 2011

Jeesus ja vetovoiman laki

Superfoodpiireissä ja tietty paljon muuallakin puhutaan vetovoiman laista (the law of attraction). Se on perin mielenkiintoinen juttu ja löytyy Raamatustakin. Lukaiskaapa vaikka seuraavat kohdat.

Vuorisaarnassa Jeesus sanoo näin:

"Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan."
Matt. 7:7-8

Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Pitäkää usko Jumalaan. Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: 'Kohoa ja heittäydy mereen', eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sen tähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne."
Mark. 11:22-25

Sen ohella, että Jeesus oli viisas opettaja, Hän oli ennen kaikkea se luvattu Messias-kuningas, jonka uhrin tähden voimme kelvata Jumalalle, vaikka olemme luontomme puolesta syntisiä!
Ylistys ja kunnia Luojallemme, Lunastajallemme ja Pyhittäjällemme! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti