perjantai 25. maaliskuuta 2011

iHerb - laatutuotteita Yhdysvalloista

Jippii! Sain vihdoin ensimmäisen lähetyksen iHerbistä. Yritin tilata tammikuussa 2010 hyviä gojimarjoja sekä erästä miehille suunnattua vitamiini-hivenainevalmistetta, mutta lähetys ei koskaan saapunut perille. En tiedä mihin jumiin se jäi, koska paketti oli kuitenkin lähtenyt kaupasta eteenpäin. Kaikesta huolimatta maksoin tuolloin tyhjästä ja siksi jäi erittäin paha maku suuhun.

Kuitenkin Suomessa hyvin monet ovat tehneet menestyksekkäästi tilauksia Amerikasta, monet parhaimmillaan useita kymmeniä tilauksia ilman että yksikään olisi jäänyt saapumatta perille. Tähän oli sattuneesta syystä hivenen vaikea luottaa, mutta viimein vähän toista viikkoa sitten uskaltauduin tekemään toisen tilauksen. Tässä välissä olin tilannut vain suomalaisista luomu- ja nettikauppoista, joista sai terveellistä syötävää.

Tilauksen perilletuloon meni siis kahdeksan päivää. Tilasin myös vain "varman päälle" -tuotteita: vahvoja D-vitamiinitippoja (peräisin lanoliinista eli lampaanvillarasvasta), vahvaa entsyymivalmistetta (ei lisäaineita) ja hammaslankaa (ei fluoria).

Päivitys: jos yksittäisen tilauksesi summa ylittää 80 dollaria, voi käydä myös niin, että paketti joutuu tullattavaksi, jolloin kuluja tulee lisää. Eli mieluummin kaksi pienempää tilausta kuin yksi iso.

Tällä hetkellä euron kurssi dollariin nähden on varsin hyvä, joten jos kiinnostaa tilata edullisia laatutuotteita, niin ainakin äsken linkittämiäni voin monen rohkean tilaajan tavoin suositella.

Miten tilaus tehdään? Kannattaa katsoa Jarkon tekemät ohjeet täältä. Itse mietin, mitä kohtaan State/Region eli "lääni" kannattaa laittaa. Kuulin vaasalaiselta kaverilta, että hän itse on kirjoittanut myös siihen "Vaasa". Suomessa kun läänejä ei postilähetyksiin laiteta, mutta kyseinen kohta ei voi jäädä tyhjäksikään.

Jos
1. haluat tukea blogini toimintaa (en ole halunnut tänne mainoksia, joten en tienaa niillä)
2. et ole vielä koskaan tilannut iHerbistä (niin saat 5 $ alennusta jonkun alennuskoodilla)
3. haluaisit kokeilla
-> kannattaa tehdä tämän mainion ohjeen mukaan ja syöttää kohtaan "New Customers: If you have a Referral Email or Coupon Code, enter it here" alennuskoodini VIH263 (mutta mikään ei tietenkään estä sinua käyttämästä Jarkon koodia)! :D

2 kommenttia:

  1. Jea! Hyvä kun rohkaistuit tilaamaan :) Siitä se lähtee.

    Tullimaksuista sen verran, että niitä ei tule jos tilauksen pitää siinä halpoihin postikuluihin oikeuttavissa paino- ja hintarajoissa (alle 3 paunaa ja 80 dollaria). Joskus tulli toki saattaa ottaa paketin tarkastettavaksi, mutta kuluja siitä ei pitäisi tulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mikko jälleen :) hyvä tietää että tuo rajoitus on tehty tuosta syystä. Mitenhän kuun vaihde vaikuttaa, onnistuneeko tilaukset jatkossa yhtä helposti? :/

    VastaaPoista