sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

KD vs. RKP

Päivi Räsänen ja Stefan Wallin ovat silloin tällöin olleet "tukkanuottasilla". Muistanemme viime syksyisen kohun, joka syntyi erään TV-ohjelman jälkeen.

Iltalehti uutisoi:

"Wallin olisi valmis tarvittaessa järjestämään esimerkiksi muslimeille oman rukoustilan kouluihin, jos suuri osa koulun oppilaista on tämän uskontokunnan edustajia."

---

"Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen kimmastui Wallinin rukoustilakommentista. Räsänen huomauttaa, että monessa koulussa on kristittyjä oppilaita kielletty järjestämästä rukouspiiriä tai raamattuhetkeä välitunnilla koulun tiloissa.

- Miksi Wallin ei kanna huolta kristittyjen oppilaiden oikeudesta rukoushetkiin, Räsänen tivaa.

Räsänen sanoo, että Wallinin kommentti osuu samaan aikaan kun hallitus on tehnyt useiden kristillisten koulujen kohdalla kielteisen päätöksen.

- Toivon, että uskontoministeri Wallin kantaisi huolta myös kristittyjen vanhempien ja lasten oikeudesta uskonnonvapauslain mukaan harjoittaa uskoaan."


---

Mielenkiintoista nähdä, miten puolueiden kannatus eduskuntavaaleissa ilmenee. Realisoituuko KD:n kasvanut jäsenmäärä millään tavoin vai oliko jäsenkasvu vain vastaprotesti? Menettääkö RKP asemiaan esim. joissakin Pohjanmaan rannikkoseudun kunnissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti